Print Page | Close Window

GPS - Jernbanerne ved Regstrup Å

Printed From: Smalsporede industribanelokomotiver
Category: Geocaching / Skattejagt
Forum Name: GPS Geocaching / Skattejagt
Forum Discription: Hent din GPS og ta' med på skattejagt
URL: http://smalspor.dk/forum/forum_posts.asp?TID=194
Printed Date: 11 August 2020 at 05:51
Software Version: Web Wiz Forums 10.11 - http://www.webwizforums.com


Topic: GPS - Jernbanerne ved Regstrup Å
Posted By: Anders
Subject: GPS - Jernbanerne ved Regstrup Å
Date Posted: 27 April 2011 at 16:57
Jernbanerne ved Regstrup Å
 
En bro 3 formål
Hvis en bro kan bruges til, at sende vandet fra Regstrup Å under Nordvest banen kan man vel også lige få plads til en industribane.

I 1930´erne var det faktisk en realitet. Banen tilhørende Hanerup Mergelleje førtes under Nordvestbanen vest for Regstrup St., for at forsyne Odsherred med mergel. Derfor har vi valgt at gemme en cache her.

Sveller fra den smalsporede industribane ligger stadig under broen.

In english

One bridge 3 purposes
If a bridge can be used to send water from Regstrup Å under Nordvest banen it should also be possible to make room for an industrial track.

In the 1930s it was actually a reality. The track corresponding Hanerup Mergelleje was led under Nordvest banen west of Regstrup St., to supply Odsherred with marl. Therefore we have chosen to hide a cache here.

Sleepers from the narrow gauge industrial railway is still under the bridge.

 

Skatten finder du her:

Koordinater: N 55° 40.279        E 011° 36.390 

Hint: 

Direkte til skatten på geocaching: http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=8742074c-53b6-4a8d-be37-f8d9e1296dce - Link  
Direkte til alle smalspor.dk's skatte på geocaching. http://www.geocaching.com/seek/nearest.aspx?u=www.smalspor.dk - Link
http://www.smalspor.dk/ -
 
www.smalspor.dk ønsker dig rigtig god skattejagt

 

 

GPS skattejagten, HVORDAN? 

Legen er baseret på http://www.geocaching.com/ - www.geocaching.com  som er en verdensomspændende skattejagt hvor brugen af GPS teknologi er den bærende element for at finde frem til skatten.

Skatten er oftest en lille boks af varierende størrelse fra micro til ammunitionskasse alt efter omgivelserne og sværhedsgraden. Inden i cachen, som disse skatte kaldes, finder du en beskrivelse af skattejagten og en logbog hvor du kan indskrive dig med dato og kaldenavn. Måske finder du en lille ting som du vil bytte ud med en lille ting du selv har medbragt. Oveni dette kan der findes mønter med indgraveret nr. Disse kaldes "traval coins" og via deres unikke nr. kan disse følges verden over når brugere flytter dem rundt imellem de forskellige caches og registrerer dette på geocaching.com.

Når du registrer dit fund på geocaching er der en elektronisk logbog som du er, meget velkommen til at skrive lidt i. Skriv hvorledes du fandt cachen. Om den var sværd. Eller skriv lidt om stedet og snup et foto og upload det her.

 

For at benytte websiden geocaching skal man være registreret som bruger. Dette gøres nemt første gang du besøger siden og er gratis. Brug dette https://www.geocaching.com/membership/default.aspx - link og vælg ”Basis Membership Free” for gratis medlemskab.

 

 
http://www.smalspor.dk/ - www.smalspor.dk ’s  skatteleg kan dog sagtens leges uden at være bruger hos geocaching.com.

Du indtaster koordinaterne i din GPS enhed og straks er du i gang. Husk hintet og du vil finde en lille æske som på billedet ovenover. I den finder du logbogen og det er her du kvitterer med dato og navn.

Når du registrere dit fund så gør det her på forum. Skriv hvorledes du fandt cachen. Om den var sværd. Eller skriv lidt om stedet og snup et foto og upload det her.

 

Men husk ikke at beskrive hvor du fandt den. Det skulle gerne volde hovedbrud hos den næste skattejæger også.

 

 

God jagt

-------------
Venlig hilsenAndersPrint Page | Close Window

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.11 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk