Smalsporede industribanelokomotiver Homepage
Forum Home Forum Home » Geocaching / Skattejagt » GPS Geocaching / Skattejagt
  New Posts New Posts RSS Feed - Velkommen til GPS Geocaching / Skattejagt
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Smalsporede industribanelokomotiver


Velkommen til GPS Geocaching / Skattejagt

 Post Reply Post Reply
Author
Message
Anders View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 25 December 2005
Location: Denmark
Status: Offline
Points: 232
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Anders Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Velkommen til GPS Geocaching / Skattejagt
    Posted: 13 April 2011 at 10:10

Velkommen til geocaching med www.smalspor.dk

 

 
Geocaching er en skattejagt hvor skattekortet er byttet ud med GPS koordinater og kompasset med en GPS modtager.

Geocaching er så en måde at lege denne skattejagt på. Geocaching er en verdensomspændende skattejagt hvor brugerne af samme placerer skattene, kaldet caches, og uploader GPS koordinater og hints samt en fortælling om stedet hvor cachen er placeret. Meget mere kan læses her: Link hvor også gratis medlemskab kan oprettes. Når du har fundet dine koordinater på den pågældende cache du vil finde, dette gøres ud fra placering på en Google kort, er meningen at du kan logge den fundne cache og på den måde kan websiden holde statistik på dine fundne og på hvor mange der har fundet de udlagte caches.

 

Jeg har fundet mange caches og været mange sjove steder men ingen hvor der har været smalsporet jernbane. Det er slut nu. Frem over kommer jeg også steder hvor der har været industribane aktivitet eller stadigvæk er. www.smalspor.dk har udsat caches interessante steder for industribane entusiaster. Vi tror det bliver sjovt.

 

Kik ind på www.smalspor.dk geocaching side og se hvor i verden de smalsporede cahces ligger. Skriv koordinaterne ned på dem du vil finde og kom ud i det blå.

 

 

Vi glæder os til at konstatere fundne caches.

 

 

God fornøjelse

 

Thomas & Anders

www.smalspor.dkEdited by Anders - 27 September 2011 at 09:34
Venlig hilsenAnders
Back to Top
Anders View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 25 December 2005
Location: Denmark
Status: Offline
Points: 232
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Anders Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26 May 2013 at 11:30

Hej Alle Industribane freaks

 

Vov Jer ud i foråret og lyt til fuglestemmer med familien alt imens DU får lejlighed til at kigge efter rester af industribaner vi serverer for dig. Vi garanterer en naturoplevelse til familien og lidt rustent jern til dig.

 

Gå ind på GEOCACHING og find stederne og læs historien bag disse interessante baner. Du vil altid kunne finde nogle rester af banerne.

 

God fornøjelse

 

Venlig hilsenAnders
Back to Top
Thomas View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 26 December 2005
Location: Denmark
Status: Offline
Points: 174
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Thomas Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07 May 2020 at 01:08
Der er sket meget på dette område siden vi gemte vores caches. Mobiltelefonerne har gjort legen mere tilgængelig, f.eks kan man logge sit fund onsite og hurtigt verificere cacheowner hvis service er påkrævet.

Vi har måttet lukke nogle caches f.eks grundet uegnet lokalitet, fordi vi havde placeret en cache for langt væk fra vores “cirkler” eller i tilfældet med damplokomotivet “Odin”, der kom på nye hænder efter mange år på Aalholm Automobilmuseum.

Takket være hint fra ivrige cachere er 4 af de mest besøgte lokaliteter nu udstyret med nye robusre boxe og alle er velkomne til, forudsat cachen er tilgængelig i perioden, at logge og nyde de flotte steder med respekt for natur, industrikultur og de lokale.


God tur

Edited by Thomas - 07 May 2020 at 01:10De bedste hilsnerThomas Kaare Hansen
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.11
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0,521 seconds.